Трагедія у Дніпропетровську. Через вибух газу зруйновано 10-поверхівку, восьмеро людей загинули. (оновлено о 15:23 додано відео)

Сьогодні о 10:45 у Дніпропетровську на житловому масиві Перемога стався вибух на магістральному газопроводі. За попередними даними загинуло вісім осіб, постраждало 19 дорослих і троє дітей. Як нам стало відомо, це тільки попередні данні рятувальників – під завалами знаходяться люди. Мають місце надсерйозні рухнування кількох будівель за адресою вул.Мандриківська 127, 128, Набережна перемоги 58, 44. У будинках в епіцентрі вибуху повністю вилетіли вікна. У прилеглих будинках відключено газ і вода, повідомляють наші кореспонденті, які працюють на місці трагедії. У Києві триває засідання керівництва МНС і за попередніми даними оперативна група міністерства на чолі з міністром Нестором Шуфричем вилетіла у Дніпропетровськ. За даними очевидців, які зателефонували в редакцію новин 11 каналу, у перші хвилини трагедії люди дзвонили відповідним службам – газовикам і пожежним, але додзвонитись їм так і не вдалось. Нагадаємо, що влітку минулого року на житловому масиві Перемога також стався вибух побутового газу. Тоді згоріли вщент чотири поверхи під’їзду. Одна людина загинула. Додамо, що тількі вчора на території Дніпропетровської області йшли навчально-методичні збори за участю представників Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та керівного складу управлінь МНС областей країни. Тема зборів була “Організація управління у надзвичайних ситуаціях”. На цю хвилину вся інформація. Стежте за екстреними випусками новин 11 каналу.

Переглянути відео-репортаж: No comments – Потужний вибух побутового газу на житловому масиві Перемога, вул.Мандриківська, буд.127  ( 15 Мб, 3хв.42с )

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com