Вбивчі ігри повертаються. У Кривому Розі школярка вистрибнула з шостого поверху

На щастя дівчинка вижила. Проте знаходиться у надважкому стані в реанімації. Що штовхнуло зразкову дитину на суїцид? Одна з версій – новий інтернет вірус, який прийшов на зміну “Синьому киту” – суїцидальна гра “Момо”. Як вберегти свою дитину від так званих “груп смерті” в інтернеті – ми запитали у правоохоронців. Батьки, увага на екран.

Важка травма голови, перелам хребта, розрив легенів і ще купа травмованих внутрішніх органів. В палаті реанімації дитячої обласної лікарні – від неї не відходять медики. Це 13-річна школярка Софія Кас’ян з Кривого Рогу. Дівчинка вистрибнула з шостого поверху власного балкона. Медики щосили борються за життя, утім від прогнозів – утримуються.

Ця шокована жінка одна з тих, хто на власні очі бачив моторошну картину. З будинку навпроти вона зробила ці страшні фото – за мить до рокового кроку. На них Софія сидить на підвіконні власного балкона, звісивши ноги вниз. А під балконом в цей час – вже бігали купа друзів та ошелешені сусіди – і щосили вмовляли не стрибати. У квартирі дівчинка була сама. Утім, наче зазомбована, дитина нікого не чула. Закрила ніс пальцями, немов при пірнанні у річку, і… рішуче зірвалась униз – просто на асфальт. Трагедією шоковані усі знайомі. Єдина дитина у родині – мама виховувала дочку без батька. Відмінниця, спортсменка – чемпіонка Європи з дзюдо, гордість школи! Ось фото Софії на дошці пошани. Що могло штовхнути таку зразкову дитину до самогубства? Знайомі припускають – дівчинка стала жертвою так званих «груп смерті». Софія і справді була учасницею однієї з «груп смерті» – утім не синій кит, а нової японської суїцидальної гри «Момо». Нині вона шириться світом і полює на підлітків. На моторошний персонаж підписаний акаунт дівчинки в соцмережах. Онлайн-монстр шукає жертв у месенджерах, пише, телефонує та залякує дітей. А потім – доводить до самогубств. Правоохоронці певні – Софію також довели. Аби зрозуміти хто саме – слідчі вже вилучили телефон та комп’ютер дівчинки – для перевірки. Є у поліції і інша версія – напередодні Софія посварилася з мамою. Після скандалу та зачинила її у квартирі і пішла на роботу. Тоді і сталась трагедія. Медики кажуть – якщо дитину вдасться стабілізувати – попереду у неї тривала та коштовна реабілітація.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com