У Дніпропетровську відбувся благодійний розпродаж речей.

Акція пройшла на набережній Дніпра біля готелю Парус. Містяни пропонували речі і сувеніри ручної роботи, одежу з національною символікою і харчі власного виробництва за символічними цінами. Цього разу на заході, в якому взЯли участь більше п’ятдесяти учасників, вдалось зібрати більшу суму — понад 15 тисяч гривень за продані речі і 10 з половиною тисяч виручили на пікніку.

Вихідними біля готелю Парус вкотре зібрали акцію “Гаражний розпродаж”. Містяни пропонують модні речі і аксесуари, книжки, сувенірну продукцію, меблі, іграшки, домашню випічку. І все за мізерними цінами.

Національна символіка вже не потребує реклами, – розповідають учасники акції. Ось такі листівки з краєвидами міста розкуповують не тільки українські патріоти.

Речі з політичним підтекстом — розбирають, як гарячі пиріжки. Студент Андрій придбав і одразу одягнув футболку. Каже: таким чином зробив і свій внесок у допомогу українським воякам, які захищають країну від сепаратистів і терористів. А з іншого боку — висловив власну громадянську позицію.

А ця сімейна пара придбала дитячу іграшку ручної роботи. На благодіній барахолці це не перша покупка. Молоді батьки не сумніваються, що зробили добрий вчинок. Бо того вимагає скрутна ситуація, в якій зараз перебуває українське військо.

Артисти під рок-н-рольну музику розважали публіку. Працював також імпровізований бар із прохолодними напоями, різноманітні делікатеси продавали з мангала. Попри недільну спеку, барахолка зібрала чималу кількість покупців, що приємно вразило організаторів благодійного заходу.

У підсумку вдалось зібрати кругленьку суму. 15 тисяч 44 гривні виторгували за речі і сувеніри і ще 10 з половиною тисяч виручили за продукти, які приготували на пікніку. Гроші, як запевнили журналістів, витратять на препарати і медичні прилади для бійців в лікарні Мечникова, речі першої необхідності для вояків в зоні АТО. Частина піде і на потреби переселенців зі Сходу.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com