Благодійність – це просто

Благодійність – це просто, – стверджують представники волонтерської групи “Новатори”. Активісти вирішили допомогти сиротам, вихованцям сімейних дитячих будинків і дітлахам, які бажають займатися у спортивних та творчих секціях, але не мають на це коштів.

Найважче було, кажуть організатори, знайти приміщення для благодійного концерту та домовитися про рекламу. Але й те, й інше зробили швидко з допомогою таких же ентузіастів. Зал колишнього кінотеатру “Супутник”, який ще не став театром ляльок, вже може приймати багато глядачів – учасників подібних акцій.

Танцюристи, музиканти, фокусники, дресирувальники погодилися на участь в концерті відразу, коли дізналися про мету благодійної акції.

Близько двадцяти небайдужих городян об’єдналися в ініціативну групу й назвали її “Новатори”. Кажуть, що запропонували новий напрям у громадській діяльності. За зібрані з концерту кошти активісти розраховують влаштувати у спортивні та творчі гуртки більше ста дітей, а саме сиріт і тих, які виховуються у багатодітних родинах.

Юним артистам також важливо виступати якомога частіше. До того ж після подібних акцій лави творчих колективів обов’язково поповняться новими талантами.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com