Обережно — 1 квітня! Цей день у світі вважають святом дурня. Знавці радять бути напоготові, оскільки жартівники в будь-який момент можуть потішитись над вами. Що ж краще — жартувати чи самому веселити людей, ставши жертвою розіграшу?

Дніпропетровці люблять жартувати над кимось, а над собою не дуже. Житель міста Єгор Шкаран це лише підтверджує. Він постійно розігрує близьких і друзів, і не завжди по-доброму. А 1 квітня сам став жертвою розіграшу. Каже, в екстремальних умовах під час стрибка з 16 поверхівки, було не сміху.

Шок-розіграш під силу лише справжнім профі гумористичного жанру. Хуліган РемІ ГайАр не перший рік веселить публіку. Француз організовує і бере безпосередню участь в процесі розіграшу, які буквально шокують і дратують людей

Співвітчизники Гайара сприймають його витівки стримано. Очільниця дніпропетровського Альянс Франсез Неж Прюво каже, що у Франції гумор інший. Шуткувати будуть про все на світі, але обережно і по-доброму.

1 квітня французи традиційно жартують з допомогою паперових рибок. Їх чіпляють один одному на спину. Це не образливо, проте завжди викликає посмішку, – запевняє Неж Прюво.

Справжній жарт, це коли в результаті – весело усім, і в першу чергу тому, над ким жартують,-переконані організатори разіграшів дніпропетровці Дем’ян і Олеся. В індустрії розваг вони працюють не перший рік, та зізнаються, якщо добре розробити ідею — особливих труднощів не буде.

Табу для справжніх фахівців — чорні жарти або такі, від яких головний герой може постраждати. Тож, щоб не стати жертвою подібних розіграшів, знавці радять розвивати власне почуття гумору. І не тільки 1-го квітня.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com