Весняний суботник

Цими вихідними тисячі жителів Дніпропетровщини вийшли на суботник. З дев’ятої ранку люди наводили лад у парках, скверах, на прибудинкових територіях та біля доріг. Це вже четвертий масштабний суботник за останні кілька місяців. Наші кореспонденти допомагали прибирати парк 40-річчя звільнення міста від фашистських загарбників у Дніпропетровську.

Цього дня чиновники залюбки проміняли зручні крісла своїх кабінетів на роботу на свіжому повітрі. Хапалися за віники та лопати так, що ледве не доходило до суперечок. Сюди, до парку 40-річчя звільнення міста від фашиських загарбників, прийшло кілька сотень охочих прибрати місце для відпочинку.

Євген Олешко прийшов разом з усім відділом управління фізкультури та спорту. Каже: час від часу вибирається родиною до парку, тож прибрати його від сміття вважає своїм обов’язком. Поруч зі спортсменами – економісти, медики та інші працівники держустанов. Врешті до справи приєднався і голова обласної ради Євген Удод. Каже: до лопати та відра йому не звикати, на цій алеї вже висаджував тополі минулого року.

Загалом же на вихідних жителі області навели лад на більше ста тисячах гектарів. Там висадили близько семи тисяч дерев та прибрали понад шістсот стихійних звалищ. Наступні суботники влаштують на День навколишнього середовища, а також Дні Конституції та незалежності

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com