У Дніпропетровську внаслідок отруєння чаднИм газом загинули троє людей. Трагедія сталась вчора на другому поверсі п’ятиповерхівки, що на вулиці Універсальна. Ще троє – сусіди з третього поверху – наразі в лікарні у важкому стані.

Жителі будинку номер 13 по вул. Універсальна про те, що сталась трагедія, зрозуміли після появи у дворі рятувальників МНС, міліції і численних карет швидкої допомоги. Сусіди стверджують, що в квартирі, в якій загинули люди – проживали родичі відомого в минулому радянського футболіста.

Дістався отруйний газ і помешкання людей, які проживають поверхом вище. Вони у важкому стані перебувають в лікарні. Попередній офіційний вердикт фахівців “Дніпрогазу” – трагедія сталась через втручання господарів квартири в систему газопостачання і відсутність тяги в димовому і вентиляційному каналах. Цю версію підтримують і в газотехнічній інспекції, яка розслідує справу.

На сьогодні мешканцям 13-го будинку відключили газопостачання. Фахівці мають провести ревізію усіх вентиляційних каналів і газових приладів. Остаточні причини трагедії обіцяють повідомити за 10 діб.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com