В Дніпропетровську відзначили День захисту тварин

4 жовтня у світі вже у сімдесят сьомий раз відзначають День захисту тварин. Дніпропетровськ же цього року приєднався до світової традиції вперше. Плакати, листівки, збір коштів, вимоги до місцевої влади – захід пройшов за всіма правилами. Приєдналася до дніпропетровської акції і наша знімальна група. Ініціювала акцію дніпропетровська спілка “Друге життя”. Головна її сила – небайдужі студенти, які власне, і взяли на себе всі нескладні організаційні моменти. Серйозним розмахом захід поки не може похвалитися. Але, це не головне. У Дніпропетровську захисники тварин щасливі лише від того, що акція відбулась.

І Дніпропетровську таки вдалося зробити захід по-особливому, додавши характерну, певно, тільки для наших людей рису. Учасники акції закликали більш відповідально ставитись до тварин і не виганяти їх на вулицю. Ця проблема одна з найболючіших для місцевих захисників тварин. Хоча б тому, що у місті немає притулку.

Земельну ділянку для цього вже виділили та почали розробляти проект. Спілка “Друге життя” приймає будь-яку допомогу щодо створення такого закладу. А поки що члени організації самотужки збирають вуличних котів та собак.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com